ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

قرصی که در آینده ۱۰ میلیون نفر را می‌کشد!

زمانی که افراد به صورت مکرر و نابجا از آنتی‌بیوتیک‌ها استفاده می‌کنند، عامل افزایش مقاومت در باکتری‌ها بیشتر و منجر به مرگشان می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 24
کد خبر: ۲۸۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مریم سیستانی متخصص داخلی مصرف برخی دارو‌ها متاسفانه در جامعه امروزی به دلیل مشورت‌های اشتباه برخی افراد با دوستان و اطرافیان افزایش پیدا کرده است، دارو‌های چرک خشک کن که می‌تواند در آینده‌ای نه چندان دور مضر و خاطرآفرین باشد.

او افزود: افراد باید از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک خودداری کنند، زیرا مصرف آن در مدت طولانی می‌تواند آسیب‌های زیادی به فرد وارد کند، مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها باید با احتیاط و بتواند تا پایان عمر اثربخش باشد.

زمانی که افراد به صورت مکرر و نابجا از آنتی‌بیوتیک استفاده می‌کنند، این اقدام باعث افزایش مقاومت در باکتری‌ها می‌شود که یکی از بزرگترین عوامل تهدیدکننده سلامت در جهان است. آنتی‌بیوتیک‌های باقی مانده در منزل را به هیچ عنوان در اختیار سایر اعضای خانواده قرار ندهید و برای مصرف آنها حتماً با یک پزشک مشورت کنید، زیرا آنتی‌بیوتیک‌ها قادر به درمان همه عفونت‌ها نیستند، آنتی‌بیوتیک‌ها هیچ وقت قادر به درمان سرماخوردگی، سردرد، آنفولانزا نیستند، در واقع استفاده صحیح از آنتی‌بیوتیک‌ها یک مسئولیت همگانی است.

 

سیستانی در ادامه بیان کرد: آلودگی و ابتلا به عوامل بیماری‌زای مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک منجر به بستری شدن طولانی مدت در بیمارستان‌ها و هزینه‌های هنگفت درمان و در برخی موارد مرگ فرد مصرف‌کننده می‌شود.

 

این متخصص داخلی در پایان توصیه کرد: اگر واکسن سالیانه آنفولانزا استفاده شود، طی سال هیچ گاه به سمت آنتی‌بیوتیک‌ها نمی‌روید و سالم‌تر به زندگی خود ادامه می‌دهید، اگر از استفاده نامناسب آنتی‌بیوتیک جلوگیری نشود بهداشت و سلامت جهانی مورد تهدید قرار می‌‌گیرد، اگر به سراغ برطرف کردن مشکلات مقاومت میکروب‌ها در مقابل آنتی‌بیوتیک‌ها نرویم باید انتظار وقوع مرگ سالیانه ده میلیون نفری در سراسر جهان و هزینه‌های بالغ بر ده تریلیون دلار جهت درمان این بیماران در سال ۲۰۵۰ میلادی باشیم.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران 

ارسال نظر